Organization Gratë në Biznes (GnB) have started registration of the membership in Gratë në Biznes network for year 2016,

Read more...

Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, në bashkëpunim me OJQ “Gratë në Biznes“ shpall konkurs për pjesëmarrje në Panairin “Gratë në Biznes 2015”.

Read more...

The organization Gratë në Biznes in partnership with NGOs, SHE-ERA and with the support of the Centre of Southeastern Europe for Teaching Entrepreneurship (SEECEL) from Zagreb, organized the Conference on the theme: "Women Entrepreneurs – Engine for job creation in South Eastern Europe " Also at the conference were presented best practices for doing business in the context of Kosovo. The conference was held on 21 September, in the Sirius hotel in Pristina. 

Read more...