GRATË NXISIN ZHVILLIMIN EKONOMIK


Në kohën kur mundësitë ekonomike në botë janë duke u zvogëluar si për gratë ashtu edhe për burrat, lëvizja në rritje e grave në Kosovë është e jashtëzakonshme. Ndikimi në rritje i grave të Kosovës në biznes dhe financa, mund të na bëjë të rishikojmë supozimet tona mbi atë se cfarë do të thotë për gratë të kenë lirinë, pavarësinë dhe fuqinë dhe ti praktikojnë ato.


Gratë në Biznes, për dhjetë vite ka përkrahur shume gra në rëalizimin e andrave të tyre për pavarësi ekonomike dhe për një jetë të qëndrueshme dinjitoze.


Solidariteti, bashkëpunimi dhe përkrahja ndërmjet grave ndërmarrëse, anëtare të rrjetit, që kanë kultivuar Gratë në Biznes, janë sekreti i suksesit mbesin vlera të fuqishme të rrjetit te GnB dhe secilës anëtare.

NATYRAL BERRY JUICES

Emri: Aferdita Murati
Vendbanimi: Llapashticë e Poshtme, Podujevë
Telefoni: 045-533-669
Email: muratiaferdita@hotmail.com
Emri i biznesit: N.P Kastrioti
Brendi: Natyral Berry_Juices

BARDHA

Emri: Gezime Rexhepi - Çollaku
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 185 112
Emali: ip_bardha@hotmail.com
Emri i biznesit: BARDHA

99 LULE

Emri: Havushe Bajrami Bunjaku
Vendbanimi: Kishnicë
Telefoni: 044 132 851
Emali: havushebajrami@hotmail.com
Emri i biznesit: N.T.P “99 Lule”

SHTËPIA BOTUESE "PA"

Emri: Feride Berisha
Vendbanimi: Prishtinë
Emali: feride.berisha@web.de
Emri i biznesit: Shtepia Botuese “PA”

GJINEKOLOGJIA-GN

Emri: Niltene Kongjeli
Vendbanimi: Podujevë
Telefoni: 044 240 217
Emali: kniltene@yahoo.com
Emri i biznesit: Ambulanca Specialistike “GJINEKOLOGJIA-GN”

ALTUS STUDIO

Emri: Aurora Gashi

Vendbanimi: Klinë

Telefoni: 049 526 426

Email: aurora.h.gashi@gmail.com

Emri i biznesit: Altus Studio

BLETA E MIRË

Emri: Minire Hasani
Vendbanimi: Shtime
Telefoni: 044 671 096
Emali: minire.hasani@hotmail.com
Emri i biznesit: Bleta e Mirë

BLETARIA "ANISA"

Emri: Maliqe Mustafa

Vendbanimi: Zasellë, Mitrovicë

Telefoni: 044 891 735

Email: maliqemustafa@hotmail,com

Emri i biznesit: Bletaria “Anisa“

EPI

Emri: Laura Gjikokaj
Vendbanimi: Deqan
Telefoni: 049 100 842
Emali: epifoods@yahoo.com
Emri I biznesit: “EPI” Sh.P.K

HATA HAXHIU B.I

Emri: Hata Haxhiu
Vendbanimi: Vaganicë, Mitrovicë
Telefoni: 049 717 483
Email: hata.haxhiu@gmail.com
Emri i biznesit: Biznes Individual

BIO MJALTA

Emri: Ardita Kastrati

Vendbanimi: Doberdol, Pejë

Telefoni: 045 416 708

Email: Arditakastrati57@gemail.com

Emri i biznesit: Bio Mjalta

BIO NINA

Emri: Miradije Gashi Hamiti

Vendbanimi: Zasellë, Mitrovicë

Telefoni: 044 146 159

Email: Miradije.hamiti78@hotmail.com

Emri i biznesit: Bio Nina

CITY BAKERY

Emri: Valbona Raifi
Vendbanimi: Prishtine
Telefoni: 044 168 347
Emali: info@CITY-BAKERY.com
Emri i biznesit: City Bakery

GATIM TRADICIONAL - FLIJA

Emri: Shpresa Shalaku
Vendbanimi: Bardhosh -Prishtinë
Telefoni: 044 177 742
Emali: sh-shalaku@hotmail.com
Emri i biznesit: Gatim tradicional - Flija

BON BON

Emri: Fitore Gashi
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 049 454 793
Email: fitoreg60@gmail.com
Emri i biznesit: D.SH. Bon Bon

DOROCI

Emri: Xhevrije Doroci
Vendbanimi: Mitrovice
Telefoni: 044 330 820
Emali: xhevrije.doroci@live.com
Emri i biznesit: Pemtaria “Doroci”

SHPRESA E LLAPIT

Emri: Selvete Fetahu
Vendbanimi: Podujeve
Telefoni: 044 162 145
Emri i biznesit: NPSH “Jeta -A”

SOFRA

Emri: Nadire Hasani
Vendbanimi: Frashër i Madh, Mitrovicë
Telefoni: 049 104 412
Email: nadiree.hasani@outlook.com
Emri i biznesit: SOFRA

SHOQATA RUKOLLA

Emri: Sanije Mirena Berisha
Vendbanimi: Prugovc – Prishtinë
Telefoni: 044 878 228
Emali: selvet39@live.com
Emri i shoqates: Shoqata “Rukolla”

SHOQATA DRITA E LLAPIT

Emri: Aferdita Murati
Vendbanimi: Llapashticë e Poshtme - Podujevë
Telefoni: 045 533 669
Emali: muratiaferdita@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Drita e Llapit”

SHOQATA PERIMET

Emri: Selvete Avdullahu
Vendbanimi: Banullë - Lipjan
Telefoni: 044 411 350
Emali: selvet39@live.com
Emri i shoqates: Shoqata “Perimet”

BAKLLAVA TE SELVETI

Emri: Selvete Nura
Vendbanimi: Zhabar i Ulët, Mitrovicë
Telefoni: 049 272 182
Email: Selvetenura58@gmail.com,
Emri i Biznezsit: Bakllava te Selveti

DUART E VYERA

Emri: Mihane Avdullahu
Vendbanimi: Lipjan
Telefoni: 045 348 425
Emali: mihane.avdullahu@outlook,com
Emri i biznesit: “Duart e Vyera”

PARAJSA

Emri: Sylbije Sahiti
Vendbanimi: Lipjan
Telefoni: 044 657 928
Emali: vela_ sylbija@hotmail.com
Emri i biznesit: Parajsa

SHOQATA NATYRA

Emri: Nefisa Gashi
Vendbanimi: Breznicë - Obiliq
Telefoni: 045 273 562
Emali: n.g.natyra@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Natyra”

SHOQATA DRITARJA

Emri: Hanife Qeriqi
Vendbanimi: Krojmir - Lipjan
Telefoni: 045 123 952
Emali: hanifeqeriqi@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Dritarja”

SHOQATA PUNËTORIA E LLAPIT

Emri: Shefkije Hoti
Vendbanimi: Podujevë
Telefoni: 044 787 254
Emali: shefkije_hoti@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Punëtoria e Llapit”

EBAA

Emri: Genta Brestovci
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 049 779 545
Emali: brestovcigenta@gmail.com
Emri i biznesit: e.baa

BLAU & BLUME

Emri: Rozvita Kogler
Vendbanimi: Prishtine
Telefoni: 044 313 278
Emri i biznesit: Blau & Blume

NEW VENTURE

Emri: Qefsere Vuqiterna
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 049 657 757
Emali: qefserevuqiterna@hotmail.com
Emri i biznesit: “New Venture” SHPK

SHOQATA LIRIA

Emri: Nazife Jonuzi
Vendbanimi: Gjilan
Telefoni: 044 125 729
Emali: liriagjilan10@hotmail.com
Emri i shoqates: Qendra për Mbrojtjen dhe Rehabilitimin e Grave dhe Fëmijëve “Liria”

SHOQATA ARTA

Emri: Hafije Qyqalla
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 315 794
Emali: ojq-arta@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Arta”

SHOQATA MUNDËSIA

Emri: Hasime Tahiri Hasani
Vendbanimi: Mitrovicë
Telefoni: 044 213 924
Emali: mundesia_ngo@yahoo.com
Emri i shoqates: Shoqata “Mundësia”

FEMRA SOT

Emri dhe mbiemri: Merita Rushiti
Vendbanimi: Prishtinë
Emali: merita.rushiti@hotmail.com
Emri i biznesit: “Femra Sot” – portal online

IL

Emri: Ilire Lepaja
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 241 352
Emali: ilirelepaja@gmail.com
Emri i biznesit: IL

ARNISA - Z

Emri: Zyrafete Shala
Vendbanimi: Pejë
Telefoni: 049 657 757
Emali: arnisa-z@live.com
Emri i biznesit: Shtëpia e Modës “Arnisa – Z”

GENTA DEKOR

Emri: Sabrie Bislimi
Vendbanimi: Podujevë
Telefoni: 044 736 672
Emali: genta.dekor@hotmail.com
Emri i biznesit: “Genta Dekor”

HEROLINDA

Emri: Hemsije Sahiti
Vendbanimi: Gjilan
Telefoni: 044 240 974
Emri i biznesit: Herolinda

ART DHE BIZHUTERI

Emri: Adelina Veseli
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 277 486
Emali: adelinaveseli@hotmail.com
Emri i biznesit: Art dhe Bizhuteri

BONI

Emri: Tereze Marku

Vendbanimi: Videjë, Klinë

Telefoni: 049 491 995

Emali: butiku_boni@yahoo.com

Emri i biznesit: D.P.T.Butiku “BONI”

LINDA - M

Emri: Luljeta Morina
Vendbanimi: Klinë
Telefoni: 049 615 727
Email: luljetamoriina1971@gmail.com
Emri i biznesit: D.P.Z ”Linda-M”

SELVIJE DUSHI

Emri: Selvije Dushi
Vendbanimi: Klinë
Telefoni: 045 601 593
Email: drinicomerc@hotmail.com
Emri i biznesit: Selvije Dushi

AKCESOR VALI

Emri: Valbona Halimi
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 878 661
Emali: vali.h@hotmail.com
Emri i biznesit: “Akcesor Vali”

HYSNIJE THAQI

Emri: Hysnije Thaqi
Vendbanimi: Rekë, Mitrovicë
Telefoni: 044 330 353
Email: hthaqi.mundesia.ngo@gmail.com
Emri i biznesit: Trashigimia

RR&B

Emri: Rrezarta Dalipi
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 955 222
Emali: tetaet@hotmail.com
Emri i biznesit: RR&B (Rrezja dhe Besa)

UNIQUE FLOWER

Emri: Fatbardha Mehmetukaj
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 317 102
Emali: bardha.mehmetukaj@gmail.com
Emri i biznesit: Unique Flower

ALBERINA SHALA

Emri: Alberina Shala  

Vendbanimi: Treboviq

Telefoni: 049 851 143  

Email: alberina.shala@gmail.com

Emri i biznesit: Biznes Individual

FATI

Emri: Igblle Makolli
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 309 039
Emali: igballe1963@hotmail.com
Emri i biznesit: Fati

SHOQATA FATJONA

Emri: Fatime Limaj
Vendbanimi: Banje - Malishevë
Telefoni: 045 244 955
Emali: shoqatafatjona@yahoo.com
Emri i shoqates: Shoqata “Fatjona”

SHOQATA SHQIPONJAT E DARDANËS

Emri: Havushe Bajrami Bunjaku
Vendbanimi: Kishnicë - Graqanicë
Telefoni: 044 132 851
Emali: havushe.bajrami@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Shqiponjat e Dardanës”

SHOQATA ZANA

Emri: Tahire Gashi
Vendbanimi: Klinë
Telefoni: 044 406 812
Emali: tahire.gashi@ngo-zana.org
Emri i shoqates: Shoqata “Zana”

SALLONI ELIZA

Emri: Liza Culaj
Vendbanimi: Klinë
Telefoni: 044 873 254
Email: liza.culaj74@gmail.com
Emri i biznesit: Salloni Eliza

IDILA DESIGN

Emri: Fixhrije Gashi
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 123 136
Emali: fixhigashi@hotmail.com
Emri i biznesit: Idila Design

SHOQATA GRATË E MINATORËVE

Emri: Emine Tahiri
Vendbanimi: Mitrovicë
Telefoni: 049 673 816
Emali: vloratahiri@outlook.com
Emri i shoqates: Shoqata “Gratë e Minatorëve”

SHOQATA VALBONA

Emri: Valbona Rama Sopa
Vendbanimi: Sllovi - Lipjan
Telefoni: 044 840 256
Emali: shoqata.valbona@outlook.com
Emri i shoqates: Shoqata “Valbona”

SHOQATA KELMENDI

Emri: Valbona Kelmendi
Vendbanimi: Zveqan
Telefoni: 044 383 118
Emali: valbonakelmendi@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Kelmendi”

SHOQATA RRONA

Emri: Serbeze Sylejmani
Vendbanimi: Prishtinë
Telefoni: 044 448 568
Emali: besa.ipko@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Rrona”

ALTUS STUDIO

Emri: Drenusha Behrami

Vendbanimi: Mitrovicë

Telefoni: 049 212 616

Email: drenushabehrami@gmail.com

Emri i biznesit: N.T.P. “Pimi-Limi Com”

SHOQATA KLUBI I GRAVE BOSHNJAKE

Emri: Fata Zatriqi
Vendbanimi: Mitrovicë
Telefoni: 049 838 423
Emali: emina11@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Klubi i Grave Boshnjake”

FLLANZA

Emri: Hadije Ahmeti
Vendbanimi: Mitrovicë
Telefoni: 049 842 663
Emali: minifermafllanza@hotmail.com
Emri i biznesit: Miniferma “Fllanza”

SHOQATA LLAPI

Emri: Teuta Mekolli
Vendbanimi: Podujevë
Telefoni: 044 750 900
Emali: teutamekolli@hotmail.com
Emri i shoqates: Shoqata “Llapi”